123mc.dk 123auto.dk 123camp.dk
lige nu  19.393  annoncer
Køb og salg MC nyheder
Kviknummer
Søg i
  Find annoncen
Reklame

Sådan byder du


På auktionen byder du således

Vil du byde på en vare på auktionen skal du være logget ind og valideret, for at systemet kan registrere dit bud.
Er du ikke allerede bruger, kan du blive det ved at trykke på "Din konto" i toppen af websiden.


Budgivning (max-bud)

Du vælger hvilket beløb du maksimalt vil give for varen.
Du klikker på "Afgiv bud".
123mc.dk vil herefter automatisk byde for dig hver gang dit bud bliver overbudt og så længe der findes plads indenfor dit max-bud. Du behøver ikke selv passe budgivningen, men kan stole på, at computeren byder det næste ledige budinterval for dig.

Eksempel: Dit max-bud er 2.000,- kr., men du står til at vinde en auktion med et bud på 700,- kr. En anden kunde byder 800,- kr. Her vil computeren automatisk byde 800,- kr. for dig. Du får altså 1. ret til et bud hvis du lægger et max-bud ind. Sådan vil den fortsætte indtil dit max-bud er nået. Byder en kunde 2.000,- kr. og auktionen slutter, vil du stadig stå som vinder af auktionen, da du var først med budet. Bliver du overbudt, fx med et bud på 2.100,- kr., vil du modtage en e-mail med oplysning om at du er blevet overbudt.

Du har mulighed for at forhøje dit max-bud. Beslutter du dig for at byde mere for en vare end først gang, kan du altid sætte dit max-bud op. Vær dog opmærksom på, at dette vil forøge dit bud med det samme.
For budgivningen gælder princippet om "Først-til-mølle". Lægger to kunder det samme bud ind på en vare, vil den kunde, der først lægger buddet få hammerslaget. Således vil en kunde, der lægger et max-bud ind på en vare på fx max. 5.000,- kr. få varen, selvom en anden kunde senere byder 5.000,- kr. Har to kunder lagt det samme max-bud, vil begge bud optræde i budhistorikken, og det afgørende er så tidspunktet for afgivelsen af budet.


Modtagelse af e-mail ved overbud eller vunden auktion.

Du vil altid modtage en e-mail ved overbud, samt hvis du vinder en auktion.

123mc.dk kan dog ikke gøres til ansvar for udefrakommende faktorer, der forsinker eller forhindrer e-mailen i at komme frem.

I tilfælde af, at et overbud skulle komme indenfor de sidste minutter af auktionen, skal du være opmærksom på, at du muligvis ikke når at få denne mail inden auktionen udløber. Hvis du vil sikre dig hammerslag på varen, råder vi dig til, at følge varen i auktionens sidste minutter.


Auktionsforlængelse

123mc.dk forbeholder sig desuden ret til at tage en vare af auktionen, forlænge eller lade auktionen gå om, såfremt der opstår udefrakommende misbrug, tekniske eller andre forhold, der efter auktionshusets vurdering nødvendiggør dette.

Hvis der bliver budt på en vare og der er mindre end 2 minutter til aktionen slutter, bliver auktionen automatisk forlænget så den slutter 5 minutter efter budet.

På denne måde sikrer vi, at alle der ønsker at byde har mulighed for det. Der vil derfor altid være mindst 5 minutter til at overbyde i. Hvis der igen er mindre end 2 minutter tilbage og der bliver budt på varen, forlænges auktionen yderligere.


Efter en afsluttet auktion sker følgende

Sælger kontakter vinderen af auktion, hvorefter der aftales et møde for afhentning af produktet.
123mc.dk trækker kun et salær fra Sælger og er ikke indblandet i selve handlen af produktet. 123mc.dk formidler kun kontakten, hvorefter Sælger og Køber aftaler et møde og handler på almindeligvis.


B2B - kun til CVR-nummer

Hvis der står "Kun til CVR-nr." i beskrivelsen på en auktionsannonce, så er det kun virksomheder med et cvr-nr., som kan byde på denne type auktioner. Private kan desværre ikke byde på denne slags auktioner.
Alle bud på auktionen er inkl. moms. Og hvis du vinder en auktion, så er hammersalgsprisen naturligvis også inkl. moms.


Mobile enheder og App

Man kan ikke tilgå auktionen på vores app. Auktionen kører kun på hjemmesiden. Der kan være problemer med mobile enheder og det anbefales, at bruge en personlig computer til at afgive bud.

alle mærker søgeresultater