Pris
29.900 kr.
inkl. lev. omk.
Gns. pris
38.000 kr.
1. indreg.
1987/3
Prod. år
-
Modelår
1987
Km
63.000
Ccm
1000
HK
-
× 7 andre potentielle købere har annoncen, som favorit. Skriv til sælger inden det er for sent!
Beskrivelse
Honda CBR 1000 F, 1000 ccm, 1987, Koksmetal, m. afgift

.......BEMÆRK AT MC TIL SALG, ER RENTEFRI FINANSERET, BETAL 0 KR I UDBETALING OG KUN 499,-KR RENTEFRI PR MÅNEDE I 60 MÅNEDER ( MED SYN OG INDREGISTRERING ).....

  • Sidst set   21/4-2019 17:56
  • Annoncekategori: Sælges
  • Type: Sportstouring
  • Motorstørrelse: 1000 ccm
  • Indreg.: 3/1987
  • Sidste syn.: 8/2016
  • Farve: Koksmetal
  • Status: På lager

Udstyr og tilbehør til Honda CBR 1000 F

Herunder vises udstyr og tilbehør, som passer til Honda CBR 1000 F. Produkterne kan købes hos forhandleren, som sælger den viste motorcykel.
Order     Produkt Varenr. Pris Vælg ID
* Der tages forbehold fejl eller mangler

Bemærk, at det er muligt at sammenligne generelle modeloplysninger for Honda CBR 1000 F med din egen MC, hvis du opretter den i din brugerprofil under "Primær MC".
Specifikationer
Viste MC*
Din MC
Nypris
-
-
HK
-
-
Motorstørrelse
-
-
0 - 100 km/t
-
-
Tophastighed
-
-
Type
-
-
Kåbetype
-
-
Km/l
-
-
Sædehøjde
-
-
ABS-bremser
-
-
Kombi-bremser
-
-
Træktype
-
-
Vægt
-
-
* Der tages forbehold fejl eller mangler
Herunder ses den gennemsnitlige brugervurdering af Honda CBR 1000 F. I alt 44 anmeldelser. 35 ud af 44 (80%) ville købe Honda igen. Brugeranmeldelser stammer fra 44 brugere, som tidligere har haft en Honda til salg på 123mc.dk
Samlet gns. vurdering
4.2
Køreegenskaber
4.2
Motor/transmission
4.5
Sidestilling/komfort
3.8
Driftsomkostninger
4.2
Værdi for pengene
4.4
 
Vurderet af Morten Kjær
Stærke sider
Har et godt moment over et stort område, trækker f.eks. stadig rent ved 60 km/t i 6. gear. Meget retnings stabil, hvilket f.eks. bemærkes ved, at kørsel i stærk sidevind foregår udramatisk. Stabil, robust og velkørende maskine, hvor man får meget mc for små penge, hvis man finder en velholdt med få km. på bagen. God allround mc, dog kommer den mest til sin ret ved højere hastigheder, som f.eks. motorvejskørsel. Rimelig nem at holde pæn og vaske pga. dens "indkapslede" design og kåbedele.

Svage sider
Høj vægt, som især mærkes ved langsom kørsel i snævre sving. Sving der er mc-guf for nogle agile typer mc, vil ikke være dens livret, men bløde kurver i højere hastigheder er super. Vægten mærkes også, når der manøvres rundt på p-pladser, i grus og andre steder, hvor man skal have god føling med tyngdepunktet. Er ikke en begynder mc, selvom den fås til små penge. Kan have en svaghed mht. knastkæden og/eller strammeren, hvilket høres som en hvislende lyd især ved kold motor. For mig er siddestillingen lidt for foroverbøjet, så man "hænger" i armene, når man samtidig tager maskinens primære målgruppe (touring) i betragtning. Jeg var lidt generet af højfrekvente vibrationer i styret, som fik mine hænder til at sove, men jeg er muligvis sart i den henseende, da jeg ofte oplever dette problem på 4-cylindrede maskiner.

Råd, tips og tricks
Hvis du er på jagt efter en, så gå efter en med få km., de findes, men vær kritisk og gå maskinen efter i sømmene, der er mange med falske km. opgivelser. Ikke at mange km. er et problem for denne mc, tværtimod, men min oplevelse var, at den beskedne merpris for en i helt original stand med få km. er godt givet ud i forhold til de udgifter, man nemt render ind i ved en, der trænger til nye bremser osv.

Øvrige kommentarer
Udbuddet virker større end efterspørgslen, hvilket giver dig mulighed for at gøre et godt køb, men det kan også betyde, at der er langt mellem køberne, hvis du vil af med den igen.
Køreegenskaber
Motor/transmission
Sidestilling/komfort
Driftsomkostninger
Værdi for pengene
Vil købe dette mærke igen? Ja
Vurderet af Morten Lomholt Klos
Stærke sider
Masser af kræfter - både ved lave omdrejninger og i særdeleshed når den får lov til rigtigt at arbejde ved mange omdrejninger. Dejlig letkørt. Den ligger fantastisk godt på vejen, uanset om du kører 30 eller 240 km/t. SKØN maskine - jeg har siddet med et stort glad smil næsten hver eneste kørt km!!

Svage sider
Mange heste kræver meget foder, dvs den kører 14-15 km/l - men det betyder ikke ret meget for sådan en fantastisk maskine! Lidt "raslen" i motoren (90.000 km) - vistnok en knastkæde, der trænger til stramning/udskiftning. Det betyder intet for motorgang og ydelse, men er et lille irritationsmoment.
Køreegenskaber
Motor/transmission
Sidestilling/komfort
Driftsomkostninger
Værdi for pengene
Vil købe dette mærke igen? Ja
Vurderet af Peter Carsten Jørgensen
Stærke sider
En fantastisk god maskine som aldrig gå i stykker, jeg havde den til salg men fik den ikke solgt selv om der havde været 457 inde at se på den, den skulle sælges da jeg Bille have en chopper, men nu beholder jeg den.

Svage sider
Ingen, den gå som en drøm, tæt på de 300En stærk maskine
Køreegenskaber
Motor/transmission
Sidestilling/komfort
Driftsomkostninger
Værdi for pengene
Vil købe dette mærke igen? Ja

Relateret indhold fra 123mc's netværk

Artikler og test/anmeldelser om Honda

Test: Honda Crossrunner på nye eventyr
Omhandler 2015 Honda VFR 800 X
Markant design og rendyrket adventurestil giver mere logik i både navn og koncept for den nye Honda Crossrunner
Minitest: Mindre vellykket A2 maskine
Omhandler 2015 Honda CB 500 XA
CB500X viser at Honda også producerer mindre vellykkede maskiner
Tilbage til fremtiden
Omhandler 2014 Honda VFR 800 F
Honda har pillet alle de rigtige steder på sin nye VFR