Sælg din motorcykel

Sælg hurtigt på Danmarks største motorcykelmarked

123mc.dk
Hvad vil du sælge?
Hvor langt har den kørt?
Hvad er den udstyret med?


Hvordan ser den ud?
Smid her   eller  Upload
Husk! Du kan oprette din annonce uden billeder og tilføje dem senere ved at vælge "rediger annonce".
Hvad er din pris?
Hvordan skal den sælges?
Når du annoncerer på 123mc kan du vælge 4, 6, 8 eller 10 ugers løbetid. Jo længe tid, at du vælger, jo mere sparer du. Og hvis du ønsker, at skabe mere opmærksomhed om din motorcykel, så kan du tilføje noget mere synlighed og rammer endnu flere potentielle købere. Se dine muligheder længere nede på siden.

Hvorfor ikke gratis mere?

Tiltag mod snydeannoncer Luk

På det seneste er markedspladsen blevet bombarderet med snydeannoncer, der kun har til formål at stjæle penge fra godtroende købere. Tidligere var snydeannoncerne lette at spotte, og kunne derfor sorteres væk, men snyderne er blevet klogere og bruger nu eksisterende danskeres navn og adresse.

Snyderiet er simpelt. En salgsannonce oprettes med navn og adresse på en eksisterende dansker, der findes på krak, og benyttes til annoncen, men uden telefonnummer. Eneste kontaktmulighed er email. Køretøjet er prissat særdeles attraktivt. Når en køber henvender sig på køretøjet, er beskeden oftest at der er modtaget mange henvendelser, så hvis køberen overfører et givent depositum til en bankkonto er de sikret køretøjet.

Desværre har det vist sig at mange falder i ovenstående snyd, og overfører et forudbetalt beløb for at reservere køretøjet. Herefter forsvinder sælger sporløst, og køberen har mistet det forudbetalte depositum. Ydermere bliver den intetanende dansker, der ejer navnet i annoncen, noget chokeret når en sur person banker på døren for at få returneret det indbetalte depositum

Vi har undersøgt flere muligheder for at standse disse røvere. En mulighed er registrering af annoncer via Nem ID. Men da NemID forlanger 5 kr. pr. validering, og da ikke alle har NemID, er dette ikke nogen holdbar løsning.

En anden løsning er validering af personer via kreditkort. En billig og holdbar løsning der kan benyttes af mere end 99,9% af den danske befolkning. Derfor er denne løsning valgt.

Da det ikke er et ønske at tjene på denne sikkerhedsmur, bliver der nu omrokeret på betalinger for annoncer. De tidligere gratis standard-annoncer kommer nu til at koste under 20 kr./uge for 10 ugers løbetid. De store fremhævede annoncer koster under 30 kr./uge for 10 ugers løbetid.

Markedspladsen bliver dermed mere seriøs og snydeannoncerne forsvinder.


Valg af annonceringstid
Få en mere synlig annonce
Fornyelse af annoncen og eventuelle tilkøb sker automatisk ved udløbet af den periode, der fremgår ovenfor og betaling vil på ny blive trukket fra dit kort hver gang fornyelse sker. Du får en mail 24 timer inden annoncen fornyes. Automatisk fornyelse kan til enhver tid afmeldes efter annonceoprettelsen.
Hvem er sælger?
+45
+45


Abonnement: Subscription
Merchantnumber: This is your unique merchantnumber. You can find your test-merchantnumber by chosing Support - Test information in the ePay Administration
Amount: The amount in minor units. 1 DKK = 100.
Currency: The currency number which the amount is provided in. A full list of supported currencies is available in the ePay administration Support - Currency codes:
Instantcapture Captured instantly.
Add fee To add the transaction fee to the amount.
OrderID: This is your reference for the payment. By leaving this blank we'll generate a unique order id for you.
AcceptURL: The cardholder will return to this URL when the payment is approved.
CallbackURL: The cardholder will return to this URL when the payment is approved.
DeclineURL: The cardholder will return to this URL if the payment is aborted by the cardholder.
Window state: How the Payment Window should open.
Language: The language. Error messages will be returned in this language.