Om os

123mc.dk er størst og mest besøgt. Vi er Danmarks største handelsplads med motorcykler med et bredt udsnit af brugere - og på kort tid kan du med en annonce få kontakt til mange potentielle købere.

MagaCin.dk og 123mc.dk fremviser ca. 4.000.000 sider per måned. Disse ønsker kommer fra mere end 400.000 besøgende. Disse tal gør samarbejdet til det største rene motorcykel nyheds- og salgsmedie. Og talene stiger dagligt, hvilket en effektiv markedsføring og konstante opdateringer hjælper med, men også mund-til-øre metoden giver mange nye brugere. Vores brugerantal er eksploderet siden opstarten.


Vi er STØRST og mest besøgt

Vi har 19.660 annoncer, som ses af mere end 50.000 besøgende om ugen, hvilket gør 123mc.dk til Danmarks største og mest besøgte motorcykelsite.

Sælg din motorcykel hurtigt!

Ved at sælge din motorcykel på 123mc.dk får du adgang til mere end en 50.000 motorcykelkøbere om ugen på alle salgsplatforme. Vi har specialiseret os i salg af motorcykler for private, så du nemt og hurtigt kan oprette en annonce og komme i gang med motorcykelsalget.


Hurtigt salg
Du modtager flere konkrete bud og får solgt din motorcykel hurtigtStor efterspørgsel
123mc.dk er Danmarks største og mest effektive motorcykelmarkedDen rigtige pris
Vi hjælper dig med at sælge din motorcykel til en god pris