Prisvurdering af MC

 Baseret på salgsannoncer

123mc.dk
Hvad er din MC værd? Få en gratis prisvurdering af din MC.

Klar til at sælge din MC?


Hvordan vurderer 123mc.dk en motorcykel?

Hvad enten du skal købe eller sælge brugt motorcykel, er det vigtigt at vide, hvad motorcyklen er værd, og hvad du kan få for motorcyklen på motorcykelmarkedet. 123mc.dk vurderer motorcyklens pris op mod det aktuelle marked ved at sammenligne motorcyklen på mærke, model, årgang og type i forhold til tilsvarende motorcykler til salg.

Vurderingsprisen kan beregnes, hvis der er blevet solgt minimum 3 motorcykler af samme årgang, mærke og model indenfor seneste 12 måneder. I lange de fleste tilfælde kan en vurderingspris beregnes medmindre, at der er tale om en ældre og/eller sjælden motorcykelmodel, hvor salgstallet er lav. Bemærk, at vurderingsprisen er vejledende og der tages ikke hensyn til ekstraudstyr eller køretøjets stand.

Hvorfor er vurderingsprisen lavere ved salg til forhandlere?
Du skal forvente en cirka 20 procent lavere salgspris til forhandlere. Når du skal sælge din motorcykel til en forhandler, så skal du tage hensyn til, at forhandleren skal betale moms, garanti, klargøring og skal videresælge motorcyklen. Derfor kan forhandleren ikke giver samme pris for din motorcykel, som en privat køber kan.Ansvarsfraskrivelse

123mc.dk's vurderingspriser er en vejledende guildeline og ikke nogen facitliste eller garanti for, hvad du kan få for din motorcykel eller hvad motorcyklen skal koste i forbindelse med salg. Vurderingsprisen er baseret på oplysninger tilgængelig på nettet, som kan være ukorrekte, fejlbehæftede eller mangelfulde. Vi anbefaler altid man undersøger motorcyklens stand inden køb og får professionel assistance, hvis man ikke selv er fagmand. 123mc.dk tager forbehold for fejl i data.