Ofte stillede spørgsmål

Før du skriver til os med dit spørgsmål, bedes du læse disse ofte stillede spørgsmål igennem. Der er en god chance for, at dit spørgsmål er besvaret her.

 Brugerprofil

123mc.dk har 19.880 annoncer, som ses af mere end 50.000 besøgende om ugen, hvilket gør 123mc.dk til Danmarks største og mest besøgte online motorcykelsmarkedplads. Skal du sælge din motorcykel eller søger du efter en ny eller brugt motorcykel? Så er 123mc.dk det perfekte sted for dig.

Du kan få tilsendt dine loginoplysninger ved, at trykke på "Glemt password"-linket på denne side.

Hvis din e-mail allerede eksisterer i systemet (typisk hvis du før har oprettet en brugerprofil hos os), så kan du ikke bruge disse oplysninger, når du opretter dig som bruger. I stedet kan du kontakte os for at få ændret eller slettet din e-mail, som er i systemet.

Hvis du får beskeden "Ugyldig e-mail eller password", så kontrollér dine indtastede oplysninger en ekstra gang. I nogle tilfælde står din e-mail-adresse allerede i feltet, men det er ingen garanti for, at det står rigtigt. Tjek derefter om det er det rigtige password, du skriver. Systemet kender forskel på store og små bogstaver.

Hvis du har fået ny e-mail-adresse, skal du først logge ind med din gamle e-mail-adresse. Tryk på Log ind-knappen øverst til højre, log ind og tryk på linket "brugerprofil". Der kan du ændre din e-mail-adresse.

Når du har logget ind på 123mc.dk, tryk på "Indstillinger". En række links kommer frem. Tryk på "Slet brugerprofil" og følg instrukserne. Annoncer

Tillykke med salget! Gå til siden Mine annoncer og afhængig af om det er en motorcykel eller udstyr/reservedel du har sat til salg, skal du går ind på henholdsvis "Motorcykler"- eller "Udstyr / dele"-fanen. Klik herefter på "pilen" til venstre udfra den annonce du vil slette og tryk på linket "Slet".

Både private og forhandlere kan oprette annoncer på 123mc.dk

Kontaktoplysningerne på annoncerne er de samme som brugerprofilen – ønsker du at ændre disse, så kan du rette din profil her.

Når du har afmeldt automatisk fornyelse af din annonce, vil den skulle udløbe, før du kan forlænge den. Den vil efter udløb stadig stå under "Mine annoncer", hvor du vil kunne klikke på "Indryk".

Såfremt du ikke ønsker at ha' automatisk fornyelse mere, følg denne guide.
Du klikker dig blot ind under Indstillinger > "Afmeld fornyelse" > Tryk "Afmeld fornyelse".

Gå til siden Mine annoncer og afhængig af om det er en motorcykel eller udstyr/reservedel du har sat til salg, skal du går ind på henholdsvis "Motorcykler"- eller "Udstyr / dele"-fanen. Klik herefter på "pilen" til venstre udfra den annonce du vil redigere og tryk på linket "Rediger".

Som udgangspunkt kan vi ikke gøre noget. Vi formidler kun annoncerne, og vi har ikke noget med handlerne at gøre. Du kan vælge at gå til politiet, som med en skriftlig henvendelse til os kan bede om at få udleveret data på annoncen, hvis vi kan finde den udfra de oplysninger, vi får.